Persely - Honda Motor Oil

Gyártó: Nostalgic Art
Elérhetőség: Előrendelhető
A termék Önnél van: 2024. december 04.
Ezeket a retró motívumokkal díszített fém perselyeket gyakran tárolásra használják de egyben dekoratív elemként szolgál a lakásban. Különleges bájt és karaktert visz a lakberendezésbe, hozzájárul egy helység egyedi megjelenéséhez. Kiváló ajándék lehet azoknak akik kedvelik a retró avagy a vintage stílust. Anyaga miatt hozzájárul ahhoz hogy, időtlen és strapabíróak legyenek ezek a fém perselyek. Mérete: 12x9 cm.
Kívánságlistára teszem
2.990 Ft
Menny.:
Persely - Honda Motor Oil
2.990 Ft
Menny.:

Leírás

A “Nostalgic-Art” egy stílus, termékei az elmúlt évtizedek hangulatát idézi meg. Ezek az ajándék tárgyak megmutatják a múltat és nosztalgikus érzéseket keltenek azokban akik értékelik a retro stílust. Dekoratív, jó minőségű ötletes ajándékok retró dizájnnal és motívummal ellátva.

Különféle terméktípusok megtalálhatóak a palettán mint például bögrék, kulcstartók,fémdobozok vagy fémtáblák, hőmérők, faliórák.

Magas minőségű anyagokból és gondos tervezéssel készült ajándékok a retró kedvelőknek. A “Nostalgic-Art” egy német vállalat és termékei Európán belül és kívül egyaránt megtalálhatók.

Összességében a Nostalgic Art egy olyan márka mely az évtizedek stílusát és kulturális örökségét ünnepli.

Paraméterek

Anyag Fém
Szín - Több szín esetén, kérjük válasszon kosárba rakás előtt! Vegyes
Típus 18

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!